viernes, 3 de febrero de 2012

Festes en honor a Sant Blai

Heu de permitir-me que aquesta entrada la escriga en valencià, i no hi ha un altra raó que no siga que hui parlaré del meu poble, parlaré de les seues costums, de les seues tradicions... 

¿Per que? Vos preguntareu.

Per que en Albal hui, día 3 de Febrer, ¡estem de festa amics i amigues!   :D

Es celebren les festes en honor a Sant Blai, patró del poble d'Albal. I com es costum des de fa ja uns quants anys, es realitza una fireta pel poble.

Els dies 3, 4 i 5 de febrer tindrà lloc la X Fira de Sant Blai i Comerç Local d'Albal.



Enguany el recinte firal estarà ubicat a l'avinguda de les Corts Valencianes, on els estands dels comerços locals, forans i associacions oferiran els seus productes i servicis als albalencs i la resta de visitants d’altres poblacions.

Les atraccions de fira es col·locaran davant de les dependències de la Policia Local, situades al carrer Rei En Jaume I (junt a la piscina coberta i centre termal AQUALBAL ).

El mercat temàtic/medieval s’ubicarà a la plaça del Mercat i plaça de l'Església. I tant dissabte com diumenge hi haurà tallers, teatre i animacions realitzades pels personatges del mercat.

A més, a l'esplanada de l'Ermita de Santa Ana, trobareu també, una xicoteta fira en "paraetes" on podreu comprar el típic "porrat" o els del·liciosos bunyols valencians. A banda de fer, com no pot ser d'un altra manera, la visita al patró: Hi ha que sucar el ditet en l'oli per a després fer una creu a la gola, i no estaría de més encendre una veleta, ¿no? Va, que es un día de festa...

Be, no més em queda dir: 
¡Quedeu tots i totes convidats a Albal! 
¡Bon cap de setmana! 
¡Disfruteu de la fira!


A vore si faig algunes fotos, i el dilluns les puje al blog, per a que pogau gaudir d'elles. Bo, mentrestant açí vos deixe una que he trobat per internet.


Molts besets


1 comentario:

  1. Anónimo5.2.12

    ME GUSTA!!! CON GANAS DE VER ESAS FOTOS

    TU ANONIMA.... LA POLACA.

    =)

    ResponderEliminar