domingo, 9 de febrero de 2014

Exposició del Ninot 2014

¡Les FALLES del 2014 ja han arrivat a València!
De la mà de l'EXPOSICIÓ DEL NINOT, inaugurada ahir día 8 de febrer, l'ambient faller recorre ja els carrers de la ciutat del Turia... :D
L'apertura de l'exposició va estar a càrrec de les màximes representants de les nostres festes: les Falleres Majors de València, Carmen Sancho y Claudia Villodre. En tot moment, varen estar acompanyades per les seues respectives corts d'honor, i també per diverses autoritats com l'alcaldessa de València, Rita Barberá, o el concejal de festes i cultura, Francisco Lledó.
Com cada any, podem trobar aquesta col·lecció d'art faller als voltants de Nuevo Centro, a l'avinguda de Pius XII. Estará oberta fins al 15 de març per a la visita de tots els valencians i valencianes, i per descomptat, per a la visita dels milers de turistes que omplin la ciutat per falles.
En aquesta ocasió, l'exposició compta amb més de 700 figures de cartró-pedra, entre ninots infantils i grans, el que fa que la decisió final per a triar el ninot que es salvará de les flames el próxim 19 de març siga molt complicada.

Al comprar l'entrada (1€ per a xiquets i majors de 65 anys, i 2€ per al públic en general), totes aquelles persones que visiten l'exposició tenen el dret de votar per a fer de dos ninots (un de cada categoria: infantil i major): els ninots indultats del 2014.
L'humor i la critica son els aspectes predominants, que any darrere any, envolten els ninots fallers i que fan del recorregut per la carpa un passeig divertit i entranyable.

Trobem en aquesta edició: 

Des de política general (amb les retallades en el punt de mira),
política de la terreta (amb el tancament de RTVV com a tema principal),
esportistes d'elit (amb lluita per l'or o homenatges a aquells que ja no estan),
cantants que mai es podran oblidar,
o tendres i emotives estampes...

Dames, cavallers, ¡facen les seues apostes!  ;)

1 comentario:

  1. Anónimo10.2.14

    Ganas de FALLAS... aumentando!

    ResponderEliminar