jueves, 18 de octubre de 2012

Falleres Majors de València 2013

Fallers i falleres, un any més ja tenim escollides a les màximes representants de la festa valenciana!

La xiqueta Carla González i la senyoreta Begoña Jiménez: 


 

Acte de Nomenament

Davant l'Asamblea de Presidents i el ple de la Junta Central Fallera, a més d'altres representants de la festa i membres del jurat, l'alcaldesa de València, Rita Barberá, ha obert els ja tradicionals sobres que contenen l'identitat de les escollides i ha realitzat les corresponents telefonades per anunciar personalment a les afortunades el seu nombrament:


 

 


La cort d'honor de la Fallera Major Infantil 2013 está formada per: Maria Fita, de Pio XII-Jaime Roig; María Valero, de Ripalda-Sogueros; Ana Rubiero, de San Vicente-Periodista Azzati; Lucía Enderiz, de Pérez Galdós-Ada. Calixto III; Inés Rodrigo, de Sueca-Literato Azorín; Clara Guiñón, de Barrio Betero; Noelia Martínez, de Mariano Benlliure-Acequia de Tormos; Maria Isern, de Carrera Malilla-Isla Cabrera; Verónica Vives, de Jacinto Benavente-Reina Doña Germana; Izaskun Albertos, de Chiva-Francisco de Llano; Carla Romero, de Alemania-El Bachiller; Carmen Tarazona Barrachina, de Convento de Jerusalén.

Per altra banda, a la cort de la Fallera Major de València 2013 trobem: Carla Desamparados Esteve, de Santa Genoveva Torres-Arquitecto Tolsá; Rebeca Aguado, de Doctor Collado; Elena Bosch, de Carretera Escrivá Cooperativa San Fernando; Andrea Carrilero, de Pintor Goya-Brasil; Patricia Marset, de Nador Milagrosa; Ana Isabel Bordas del Prado, de Plaza Luis Cano; Isabel Vicente Pérez, de L'Alguer-Ingeniero Rafael Janini; Alba Ballester, de Felipe Bellver-Madre Rafols; Jessica Domínguez, de Fray J. Rodríguez-Pintor Cortina; Marta Chico, de Grabador Jordán-Escultor Pastor; Begoña Amorós, de Jacinto Benavente-Reina Doña Germana; y Teresa Ferrer, de Francisco Climent -Uruguay.

  

Acte de Proclamació
La proclamació de les noves reines josefines tindrá lloc aquest dijous 18 d'octubre, a l'Ajuntament de València, arràn de les 19 hores.
Amb aquest acte, Begoña Jiménez y Carla González començarán a exercir com a màximes representats de les FALLES 2013 y prendrán el relleu a les falleres de 2012, Sandra Muñoz y Rocío Pascual.

L'enhorabona per a totes elles i també, per a les seues famílies!

Acabeu de passar una bona setmana...  :)

Besets fallerets i falleretes!

5 comentarios:

  1. Anónimo18.10.12

    Pero que reguapes les dos no? Alee i que rubietes! jaja M'encanta el post fallereta! Un beset! Silvia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jajaja La veritat es que si, les dos rubies y prou guapetes! :) Gracies pel comentari Silvia! Un beset!

      Eliminar
  2. M.Dolores18.10.12

    Gané la apuesta¡¡¡¡ la fallera mayor es la qe yo dije¡¡¡ :) y la peqeña es muy graciosa. :) la verdad es qe si hubiera salido la barrachina hubria cantado mucho a tongo jajaja
    Bueno qe me gusta mucho el post, por cierto¡¡¡

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cierto amiga! Has acertado la FM! jajaja ;) Gracias!

      Eliminar
  3. Anónimo19.10.12

    Aiiissss!!!!! las falleras lo que le gustan a mi niña!!!!!!!

    ResponderEliminar